Единствената причина, поради която може би ще се разминем с

...
Единствената причина, поради която може би ще се разминем с
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: Бяхме набутани в политическа криза, защото господин Пеевски трябваше да покаже кой е най-силен

„ Единствената причина, заради която може би ще се разминем с Еврозоната, е политическата рецесия, в която зорлем и с порив бяхме набутани, тъй като господин Пеевски трябваше да покаже кой е най-силен “.

Това написа във Фейсбук депутатът от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Елисавета Белобрадова . По думите ѝ страната ни има доста положителни статистически индикатори и е подготвена да одобри еврото като своя национална валута . Публикуваме цялостния ѝ коментар без радакторска интервенция: 

„ Вчера се организира чуване на ръководителя на Националния статистически институт Атанас Атанасов по във връзка със статистическите индикатори за влизане на Република България в Еврозоната, с концепцията да се потвърди, че някой някъде е направил злоупотреби с данни.

Нищо сходно не се потвърди. Национален статистически институт са си свършили съвършено работата и България в действителност е подготвена за Еврозоната. Единствената причина, заради която може би ще се разминем с нея, е политическата рецесия, в която зорлем и с порив бяхме набутани, тъй като господин Пеевски трябваше да покаже кой е най-силен.

Междувременно за първи път България изпревари Румъния. За последните три години България догонва два пъти по-бързо европейските приходи от Румъния (9 процентни пункта против 5 процентни пункта), а по фактическо самостоятелно ползване по покупателна дарба на човек към този момент не сме последни и изпреварваме Унгария.

На този декор през днешния ден Движение за права и свободи взеха решение да не гласоподават допуск на заместник-министъра на правосъдното министерство по разискването на Наказателния кодекс, с цел да покажат, че могат. Прост допуск, който до момента е бил условност, тъй като на никого не му е хрумвала тази еснафщина.

Омразата към нас е разбираема, омразата към България -също. А сътрудниците от ГЕРБ в идващите седмици ще изберат път и този път ще предопредели в огромна степен огромните задания пред страната като Еврозоната, Шенген и изобщо стратегическото място на България от коя страна на оградата ще е “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР