Единствената обсъждана тема по време на срещата с лидера на

...
Единствената обсъждана тема по време на срещата с лидера на
Коментари Харесай

АЕЖ опровергава, че са подкрепили Нинова за ЦИК

Единствената обсъждана тематика по време на срещата с водача на Българска социалистическа партия бяха измененията в Закона за персоналните данни , акцентират от Асоциацията на европейските публицисти. Изказването им е във връзка състоялата се среща в централата на партията на " Позитано " 20 с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и представителя на Българска социалистическа партия Елена Йончева.

Припомняме, по-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия излязоха с публично мнение , че на срещата са били разисквани както Законът за персоналните данни, по този начин и въпросът за промяна на ЦИК. От алената партия показаха, че АЕЖ ги е подкрепила в настояването им И збирателната комисия да бъде заменена.

От Асоциацията на европейските публицисти обаче опровергават това изказване. Те показват, че едвам след края на формалната част от Българска социалистическа партия са повдигнали тематиката за идните избори, на които ще търсят поддръжката на публицистите за обезпечаване на почтен избирателен развой.
 ГЕРБ криели устрема си към авторитаризъм зад европейските правила
ГЕРБ криели устрема си към авторитаризъм зад европейските правила

Българска социалистическа партия поддържа АЕЖ за Закона за персоналните данни

От АЕЖ осведомят, че макар че от партията са загатнали желанието си за промяна на сегашния състав на ЦИК, те самите не са заемали никаква позиция по тематиката , защото това не е от компетенциите им.

Единствените въпроси, които са в полето на деяние на организацията, са тези, засягащи свободата на изложение и положението на медийната среда, акцентират от Асоциацията. В своята позиция те показват вяра, че Нинова ще извърши поетия ангажимент всички народни представители от партията да поддържат ветото на президента Румен Радев върху Закона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР