Единствената носителка на титлата Мис Вселена България и Мис България

...
Единствената носителка на титлата Мис Вселена България и Мис България
Коментари Харесай

Мис България чака бебе

Единствената носителка на купата Мис Вселена България и Мис България Свят Венета Кръстева, чака наследник след три месеца, научи HotArena.

Красавицата се стяга да стане освен майка, само че и младоженка. Тя е получила годежен пръстен от обичания си на 23-ти декември.

Годеникът й Костас Устабасидис е лекар, роден в Гърция, и един от най-състоятелните предприемачи у нас.

„ Много съм щастлива от обстоятелството, че очаквам дете. Бебето е планувано и Костас е огромната ми обич ”, сподели още Венета по този мотив.

Българката, която единствена у нас е другарка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, сега е представител на състезанията „ Мис Свят България ” и „ Мистър Свят България ”.

През 2013 година тя прекара цялостен месец в компанията на Доналд Тръмп, който преди да стане президент държеше правата на най-престижния конкурс „ Мис Вселена ”. Тогава българката завоюва шесто място и го впечатли в действителност съществено.

Самата Венета е очарована от президента и екипа му. Дори му пратила честитка, откакто спечелил изборите, а той й върнал благодарствено писмо.

Сега хубавицата желае да го докара в България. „ Ще доведа Тръмп някой ден у нас. Той ми носи огромен шанс. След неговия конкурс започнаха да ми се случват единствено хубави неща ”, сподели още миската, написа „ България през днешния ден ”.

Миската, също така се стяга да бъде доктор. В момента тя учи медицина, откакто приключи туризъм преди години.

Една от аргументите е, че преди години самата тя е жертва на рака на гърдата. Въпреки тежката диагноза съумява да се оправи с нея и през днешния ден оказва помощ на хиляди дами в нейното състояние.

Двамата с обичания й Костас странят от светската суетност и избират уединението и компанията на стеснен кръг другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР