Единствената и най-голяма любов на руската естрадна звезда от български

...
Единствената и най-голяма любов на руската естрадна звезда от български
Коментари Харесай

Пугачова е единствената любов на Филип Киркоров

Единствената и най-голяма обич на съветската естрадна звезда от български генезис Филип Киркоров била и си остава примата Алла Пугачова, разбра HotArena .

Това призна бащата на артиста Бедрос Киркоров и по този начин изясни  самотата на сина си, след развода му с изпълнителката на шлагерите „ Милион червени рози “ и „ Арлекино “. Филип и Алла се разделиха преди 16 години.
 

Самата Пугачова от 2011 година е щастливо омъжена за шоумена Максим Галкин, който е с 27 години по-малък от нея, и двамата отглеждат близнаците Лиза и Хари. По подигравка на ориста точно Киркоров среща Алла с шоумена още по времето, когато били дружно. За разлика от примата на съветската сцена, Филип по този начин и не се ожени след развода им. За да се снабди с наследници, той даже прибягна към помощта на сурогатна майка. Самият Киркоров признава, че след Пугачова не може да откри друга почтена за любовта му дама.

Преди време той изля носталгията си към Алла в обществените мрежи. Певецът тъгува за времената, когато беше щастливо женен за певицата. Това стана видно от страницата му в Инстаграм, която той безусловно заля със фотоси, датиращи от 1998 година Тогава бракът на Алла и Филип беше в разгара си и те бяха бясно влюбени. На един от фотосите Киркоров е на концерт със популярния си бял костюм, в който от сцената се изясни в обич на Пугачова, която в същото време скрито го гледа от балкона на залата. Видеокадрите от тази сърцераздирателна сцена помнят всички жители на постсъветското  пространство. Алла и Филип се ожениха през март 1994 година, след неговите дълги и упорити опити да завоюва сърцето й.

Те подписаха брак по време на турнето си в Санкт Петербург, като паспортите им бяха връчени персонално от тогавашния кмет на северната съветска столица към този момент починалия Анатолий Собчак. Интересен е фактът, че в документа за идентичност на примата Киркоров е записан като брачен партньор в графата „ Деца “, защото в графата „ Семейно състояние “ към този момент нямало място. Бракът на Алла и Филип продължи 11 години, като и до през днешния ден двамата си остават положителни другари. Пугачова има зад тила си 5 брака, 4 развода и 2 венчавки, написа Телеграф .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР