Единствената дъщеря на Красимир Каракачанов - Деница, няма никакво желание

...
Единствената дъщеря на Красимир Каракачанов - Деница, няма никакво желание
Коментари Харесай

Щерката на Каракачанов организира сватби

Единствената щерка на Красимир Каракачанов - Деница , няма никакво предпочитание да се занимава с политика, разбра HotArena

29-годишното момиче е приключило право и маркетинг, само че се развива в напълно друга сфера. От известно време Деница има лична организация за организация на сватби. Тя провежда сватби съгласно старите български традиции като могат да бъдат изпълнени всички ритуали, които са се спазвали преди време.  

От приготвянето на сватбените хлябове, през образуване на момкова и момина вечер, до самата венчавка и вричането. Щерката на Каракачанов предлага чартърен на бъдещите младоженци и обичайни сватбени носии за тях и гостите им, както и подобаващ атрибут като принадлежности, съдове, покривки. Предлагат се и специфични сватбени предложения и дарове за гостите, които също съдържат препратки към българския обичай и просвета. 

Идеята за организацията се заражда около сватбата на Деница. Преди две години тя сподели " да " на дългогодишния си другар на две церемонии - съвременна и издържана в остарял жанр. Традиционната беше в Боженци и беше проведена съгласно българските традиции като бяха спазени съвсем всички ритуали. Нито Деница, нито Никола имаха щуро ергенско или моминско празненство в някой нощен клуб, а си направиха момкова и момина вечер. 

Именно след личната си женитба Деница решва, че желае да си направи такава организация дружно с положителната си другарка Веселка Тончева, която е фолклорист и познава в елементи нашата просвета. Засега обаче единствено няколко двойки са се възползвали от услугите на организацията, което демонстрира, че ползата към нея не е прекомерно огромен. 

Това обаче пък дава време на Деница да се посвети на най-важната роля в живота си - тази на майка. В края на януари тя роди първото си дете, само че пази всички детайлности за събитието в загадка. Знае се единствено, че бебето е момиченце и се споделя Мая, написа Галерия
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР