Единствен Пламен Казаков от най-успешния отбор в историята на футболния

...
Единствен Пламен Казаков от най-успешния отбор в историята на футболния
Коментари Харесай

Eдинствен Пламен Казаков от най-успешния отбор на Спартак уважи турнира в памет на Живко Господинов

Единствен Пламен Казаков от най-успешния тим в историята на футболния Спартак – този от интервала 1982/1984, почете шампионата на ветераните в памет на Живко Господинов.

Проявата стартира през днешния ден предобед в зала „ Владислав ” и е проведена от Асоциацията на ветераните спортисти и деятели във Варна със съдействието и финансирането от Община Варна.

През 1982/1984 година Казаков бе един до друг с най-голямата легенда на Спартак Живко Господинов, когато тимът стигна край за Купата на България, мина във втория кръг на шампионата за КНК, като стана единственият наш тим, играл публични мачове с Манчестър юнайтед, и завоюва бронзови медали в „ А ” група.

Специалисти от дълго време са планували, че в надали в миналото ще бъдат надминати триумфите на оня тим, който постоянно ще се помни от поколенията.



Казаков игра за ветераните на Спартак при триумфа в първия им мач над Спортист (Генерал Тошево) с 3:1, а по-късно си поговори с най-близките на Живко Господинов – брачната половинка Ани, щерка им Анна и брат му Вълчо.



Иначе паметта на Жиката бе почетена от едни от най-великите имена на варненски спорт – най-успешният състезател на морската столица Ивайло Маринов, голмайстор №1 на Черно море Стефан Богомилов – Чечи, и актуалният треньор на „ моряците ” Илиан Илиев.

Последният игра за Черно море при успеха с 5:3 над събирателен обор на Одеса, пристигнала след 4 прелестни гола на Пламен Тимнев.



Финалът за първото място сред Спартак и Черно море е от 17 часа, а един по-час по-рано стартира дребният край сред Спортист и Одеса. 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР