Едино от финалистите в "Гласът на България" Димитър Колев провокира

...
Едино от финалистите в "Гласът на България" Димитър Колев провокира
Коментари Харесай

Митко от Гласът на България разказа за смъртта на майка си и сестра му

Едино от финалистите в "Гласът на България " Димитър Колев предизвика освен с визия, само че и с забавна житейска история. 25-годишният заралия гостува в "Преди обед " където описа за двойната гибел в фамилията му и половата си ориентировка.

"Осъзнах, че съм гей, когато бях на 14 години. В учебното заведение в Чехия, където живях със фамилията си, обръщат внимание на тези неща. Говори се за сексуалността, за опиатите и по какъв начин да се предпазим от тях ", показа младокът. За първи път намерено споделил на сестра си, че е гей, а по-късно и на другари. "Тя беше сюрпризирана, само че го одобри. Родителите ми схванаха сами и там имаше малко по-голям проблем. Баща ми го беше приел по-критично, караха ме с майка ми да вървя по психолози в Чехия. Те обаче им обясниха, че това е напълно обикновено нещо и няма за какво да се тормозят ", описа още заралията. "Беше ми много необичайно, почувствах се неподкрепен от тях. Аз изгубих тази поддръжка и това е бил миг, който ме е предиздвикал да разгадавам в живота самичък на себе си ", добави още изпълнителя, като не скри, че поради другата му половост, родителите му пробвали да го лимитират с външния свят, взели му и телефона. "Направиха го с концепцията, че ще се откажа от това да бъда гей. С времето обаче осъзнаха, че няма по какъв начин да ме трансформират. На татко ми му се наложи по-дълго време, да го разбере, години ", показа историята си геният.



Димитър Колев минава и през транливия път на зависимостта от опиати. "Не беше прелестно, за благополучие осъзнах, че това вреди на мен душевен и здравословно. Тръгнах по този път откакто сестра ми и майка ми починаха. Това беше излаз, по какъв начин да избягам от действителността и да понижа болката, която изпитвах от загубата им ", призна участника от "Гласът на България ", който се състезава от тима на Галена. "С времето човек осъзнава по какъв начин да филтрира страстите си. Самата болежка лекува по малко. Тя е като някакъв урок и човек би трябвало да я приема по някакъв метод ", счита Митко.

А загубата на майка му и сестра му в един и същи момент е изключителна обстановка, която не се случва на всеки. "За мама не знаем какво съответно е станало. Една заран тя просто беше изчезнала, а по-късно съседа ни я видял по какъв начин скача в реката, чието равнище беше повдигнато, тъй като там постоянно вали. Сестра ми пък се беше нагълтала със супер доста хапчета за сърце, което в действителност стопира сърцето и за минути и там не можеше да и се помогне по никакъв метод. Беше се скарала с тогавашния й другар, който не желал да живее без нея и й беше споделил, че ще се хвърли от някъде. При което приключва всевъзможни контакти с нея и тя си помислила, че в действителност го е направил.. Сестра ми беше единствено на 15 ", описа още Димитър.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР