Единият от вицепрезидентите в Българския футболен съюз – Михаил Касабов

...
Единият от вицепрезидентите в Българския футболен съюз – Михаил Касабов
Коментари Харесай

Касабов: Днес е неприятен ден, нямам амбиции да ставам президент на БФС

Единият от вицепрезидентите в Българския футболен съюз – Михаил Касабов удостовери идващите ходове пред футболната ни централа след оставката на президента Борислав Михайлов. Той съобщи, че ще се насрочи ново съвещание на Изпълкома, на което той към този момент ще е със статут на изпълняващ длъжността президент.

Касабов добави, че неговата задача е допустимо най-бързо да се свика Конгрес, който да дефинира новия непрекъснат президент. А това е пост, към който самият той няма никакви искания.

„ Днес е един противен ден за мен. Казвам го напряко. Първо желая да благодаря на господин Борислав Михайлов за това, което направи през последните 15 години. Това е негово персонално решение, няма смисъл да го разясняваме.”

„ Моята задача ще бъде основно да насрочим нов Конгрес и да се избере президент както би трябвало. На идващия Изпълком ще пристигна и предлагането от господин Лечков за това кой да бъде нов народен селекционер. Изрично декларирам, че на идващия Конгрес няма да се кандидатирам за президент.”

„ Като свикаме Изпълком, там ще се реши какъв брой време е нужно за образуване на Конгреса. По най-бързия метод това ще се случи. Аз споделих, че няма да бъда претендент. Друг не е казвал, че ще бъде.”

„ Конфликт с страната очевидно има, само че той очевидно ще бъде преодолян. Ще организираме среща с министъра на спорта като представител на страната, с цел да може да забележим какво можем да създадем.”

„ Расисткия скандал на мача против Англия? Нека гледаме напред, това е минало към този момент.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР