Единият от тримата кандидати за президентския пост в БФС Ивайло

...
Единият от тримата кандидати за президентския пост в БФС Ивайло
Коментари Харесай

Дражев: Изненадвам се, че Левски и Локо Пд подкрепят Михайлов

Единият от тримата претенденти за президентския пост в БФС Ивайло Дражев излезе в открита офанзива към сегашния президент на централата Борислав Михайлов. Той разгласи, че е сюрпризиран от поддръжката за него.

Кандидатурата на Михайлов беше издигната от някогашния му клуб Левски, а в негова поддръжка се оповестиха още отбори като Славия, Локомотив Пловдив, Лудогорец, Верея и Септември. Дражев е изумен най-много от дейностите на "сините " и "черно-белите ".

"Нямам нищо срещу отбора от Разград - реализира триумфи. Въпреки че за мен, този клуб не е български, а по-скоро международен. Това, което ме изненадва повече, е, че с изключение на Лудогорец, поддръжката си за Борислав Михайлов афишираха тимове като Левски и Локомотив Пловдив. "

"Познавам агитките на тези тимове и съм останал с усещането, че главният им зложелател, когато станат заран, е клубът от Разград. Съмнявам се, че тези клубове са съгласни да играят някаква сателитна роля в шампионата ", съобщи претендентът за поста в БФС пред изданието "Бургас 24 ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР