Единият от собствениците на “Epic Sports and Entertainment” Ивайло Гоцев

...
Единият от собствениците на “Epic Sports and Entertainment” Ивайло Гоцев
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев призна: Подкрепяме Кубрат, мачът с Уайт няма да е в Англия

Единият от притежателите на “Epic Sports and Entertainment” Ивайло Гоцев разкри каква е главната причина за присъединяване на компанията в търга за дуела сред Кубрат Пулев и Дилиън Уайт. Агенцията изненадващо завоюва наддаването, откакто предложи малко над 1 500 000 $ за организацията на багра, побеждавайки промоутърите на двамата боксьори - Кале Зауерланд и Еди Хърн. Гоцев призна, както авансово се очакваше, че компанията поддържа Кобрата в дуела и една от основните аргументи за присъединяване в търга е било желанието дуелът да не се организира в Англия, където Уайт би бил пред лична аудитория.

Двубоят е елиминационен мач за статута на формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), като спечелилият ще получи право да се бори за пояса против притежателя му - сега Антъни Джошуа.

Epic Sports CEO on Securing Whyte-Pulev, Signing Fighters, More https://t.co/bsBTmaNKxO pic.twitter.com/oEiQPqwdcx
— BoxingScene.com (@boxingscene) May 25, 2018

“Целим се непосредствено в тежка категория. Много сме разчувствани, че спечелихме наддаването за подобен страховит мач сред двама от топ 10 на дивизията. Подкрепяме Кубрат Пулев и не искахме боят да се организира в Англия, а на по-добра за него сцена”, сподели Гоцев пред BoxingScene.

За момента няма изясненост къде тъкмо ще бъде мачът, само че се приказва, че има огромна възможност той да се организира в Чикаго. Скоро двете страни би трябвало да подпишат контракт за организацията на дуела, като той би трябвало да се реализира не по-късно от 90 дни след полагането на подписите.

“Смятам, че има място за всеки в този бизнес, в случай че си добър в това, което правиш, спазваш обещанията си и организираш положителни дуели за почитателите. Аз съм в сферата повече от 30 години и съм взел участие в подготовката на доста мачове в тежка категория. Ние сме подготвени да работим с всички промоутъри и да сключваме покупко-продажби с всеки, стига да са при рационални условия”, сподели още Гоцев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР