Единият от двамата нападатели, които раниха мъж на детска площадка

...
Единият от двамата нападатели, които раниха мъж на детска площадка
Коментари Харесай

Съдят нападател, ранил мъж на детска площадка в „Студентски град”

Единият от двамата нападатели, които раниха мъж на детска площадка в София, отива на съд. Инцидентът стана през юли м.г. в ж.к. " Студентски град ".

Другият обвинен е признал виновността си и е получил условна присъда от година и половина, излиза наяве от известие от пресцентъра на Софийска районна прокуратура.

" Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 40-годишен мъж, нанесъл телесна щета на различен мъж на детска площадка ", оповестиха от Прокуратурата.

Инцидентът сана на 2 юли предходната година на детска площадка в ж.к. " Студентски град ". Причината за него била забележка на майки от блока наоколо към други две дами от ромски генезис. Последвала разпра сред техни познати и мъже от блока, която приключила с побой над един от тях и няколко изстрела. Пострадалият Диян Дянков бе с контузия на главата и голям брой шевове. Обвинени за нападението бяха Виктор Митков и Методи Пешов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, които сочат М.П. и В.М. като създатели на действието. В.М. е признал виновността си и му е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 и 6 месеца, което е отсрочено с 3 години и 6 месеца изпитателен период, оповестиха от прокуратурата.

Делото против М.П. продължава в Софийски областен съд.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР