Единият от братята на Диего Марадона - Уго, изрази голямото

...
Единият от братята на Диего Марадона - Уго, изрази голямото
Коментари Харесай

Брат на Марадона: Прекалено много хора говорят за смъртта на Диего

Единият от братята на Диего Марадона - Уго, изрази огромното си отвращение от това какъв брой доста хора обществено разясняват събитията към гибелта на неговия по-голям брат.

“Другият ми брат и сестрите ми страдат поради всички тези хора, които излизат и приказват за Диего. Ние постоянно сме били с него и в никакъв случай не сме виждали тези хора. Надявам се на небето да няма обществени мрежи и че Диего почива в мир. Нашето семейство желае правдивост, само че толкоз доста хора приказват за случилото се, че по този начин те объркват хората, които обичаха Диего. Всички настояват, че са били негови другари. Защо тогава не бяха до него? Това е необикновено нещо. Остава единствено да кажат, че брат ми се е самоубил. Да престанат с говоренето и да оставят съда да работи на мира. Всички, които приказват по малкия екран за него, ме ядосват, само че не и дъщерите му. Останалите просто търсят шестмесечна популярност.
[AUDIO] Hugo Maradona, hermano de Diego Armando Maradona, en
— Puro Fútbol (@purofutbolfm) Разбрах за гибелта на Диего от моята щерка. Когато във въпросния ден излязох на улицата, преди да схвана за случилото се, всички ме гледаха необичайно. Когато се прибирах, щерка ми ми позвъни, казвайки, че чичо й е умрял. Не знам по какъв начин стигнах до у дома тогава. Брат ми правеше чудеса на терена, той беше извънземен. Говорих с президента на и му благодарих за всичко, което направиха в клуба след гибелта на Диего. Любовта на хората в Неапол към Диего е впечатляваща и подхождат с огромно почитание към случилото се. Диего прекара осем славни години в Неапол. Направи по този начин, че градът да бъде уважаван”, съобщи Уго Марадона пред Puro Futbol.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР