Единбург. Повече от един милион лейбъристи са променили позицията си

...
Единбург. Повече от един милион лейбъристи са променили позицията си
Коментари Харесай

Гордън Браун: Повече от един милион лейбъристи са променили позицията си относно Брекзит и искат нов референдум

Единбург. Повече от един милион лейбъристи са трансформирали позицията си по отношение на Брелзит и желаят нов референдум, съобщи някогашният английски министър председател от лейбъристката партия, представен от вестник Daily Express .
Tой също по този начин посочи две скорошни анкети, които демонстрираха, че 29% гласувалите за овакантяване в този момент са минали към позицията за оставане или към тези, които не са решили ка биха дали своят вот.
По време на Международния фестивал на книгата в Единбург Браун съобщи, че това значи, че повече от един милион гласоподаватели са трансформирали мнението си от историческия референдум през юни 2016 година
Бившият министър председател също по този начин твърди, че както тези които поддържат Брекзит, по този начин и тези, които са срещу имат едно общо нещо - " и двете страни от ден на ден губят вяра за по-добро бъдеще за Англия ".
Той също по този начин съобщи, че никоя от препоръчаните покупко-продажби за излизане от Брюксел не може да извърши обещаното, а Англия „ се разрушава от едно предложение в друго.
" Искащите оставане в Европейски Съюз гласоподаватели са обезумяли, страхувайки се, че сме минали от „ мек “ Брекзит към „ корав “ Брекзит и към Брекзит без съглашение с Европейски Съюз. Но подкрепящите напускането считат, че нито една от вариантите на за съглашение след Брекзит " - като с Норвегия, в швейцарски жанр или разновидността с Канада - може да достави това, което им е дадено и в този момент се усещат предадени “, продължи Браун.
" В реалност в този момент прекарахме последните две години, парализирани от разделяне, като не успяхме да се оправим с аргументите за Брекзит. Нашата страна постоянно е упреквана, че е останала в предишното “, приключи Гордън Браун.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР