Единайсет души са били ранени в района на Кавала в

...
Единайсет души са били ранени в района на Кавала в
Коментари Харесай

Нов инцидент с мигранти в Северна Гърция - 11 ранени

Единайсет души са били ранени в региона на Кавала в неделя следобяд при пътен случай с автомобил, пренасящ мигранти от Пакистан, оповестява гръцката телевизия Скай, представена от Българска телеграфна агенция.

В същата част на Гърция рано сутринта в събота при пътнотранспортно произшествие починаха единайсет мигранти.

Новият случай е станал при полицейско гонене на автомобил, каран от немски жител. Поради високата скорост при опита да избяга от полицейските сили той е изгубил надзор над транспортното средство, което се е обърнало на пътното платно и се е запалило.

При различен случай малко по-рано на остарелия път Кавала - Солун отново след гонене е бил спрян автомобил, в който са открити седем мигранти. Задържани са двама трафиканти на възраст 23 и 17 години.

Гръцките медии оповестяват за внезапно повишаване на броя на мигрантите, които минават през сухоземната граница сред Турция и Гърция през последните месеци. В доста от случаите трафикантите ги оставят напряко в центъра на Солун, където към този момент се е образувал един тип всекидневен лагер от хората, които чакат документите им да бъдат обработени от полицията.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР