Единайсет души бяха арестувани на различни места в Германия по

...
Единайсет души бяха арестувани на различни места в Германия по
Коментари Харесай

11 арестувани в Германия за педофилия, открити са три от жертвите

Единайсет души бяха задържани на разнообразни места в Германия по съмнения, че са направили полови похищения против деца и са ги снимали, заяви през днешния ден полицията в западния град Мюнстер.

Разследващите са разкрили най-малко три деца, надлежно на 5, 10 и 12 години, които са станали жертва на педофилите.

Седем души, някои от които към този момент са познати на правораздаването, са арестувани в предварителния арест. Шестимата мъже и една жена взели участие непосредствено в половите похищения против малолетни или ги подпомагали логистично.

Главният обвинен е 27-годишен мъж от Мюнстер, от чието жилище били конфискувани дискове с до 500 терабайта данни, в това число видеозаписи и фотоси. Задържана е и майка му, на 45 години, която е притежател на лятната къща в града в провинция Северен Рейн - Вестфалия, където били осъществявани гаврите с деца.

Сред потърпевшите малолетни са 10-годишният наследник на партньорката на основния обвинен и 5-годишният наследник на един от арестуваните.

Групата комуникирала с криптирани известия.

Германската провинция Северен Рейн - Вестфалия към този момент се озова в центъра на медийното внимание предходната година поради няколко случая на полови похищения против деца. Няколко мъже се гаврили стотици пъти с малолетни в къмпинга Люгде в продължение на години, преди да бъдат задържани - спекулация, която шокира надълбоко страната, отбелязва Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР