Единадесетокласничката Виктория Димитрова от Средно училище (СУ) Максим Горки`` е

...
Единадесетокласничката Виктория Димитрова от Средно училище (СУ) Максим Горки`` е
Коментари Харесай

Младежкият общински съвет в Стара Загора има нов председател

Единадесетокласничката Виктория Димитрова от Средно учебно заведение (СУ) " Максим Горки`` е ръководителят на Младежкия общински съвет (МОС) 2019 - 2020 година. Тя завоюва в конкуренция с още един претендент за председателското място - Стефан Колев, възпитаник от 12-и клас в Търговска гимназия " Княз Симеон Търновски``. Двамата претенденти показаха хрумвания и начинания, с които да се ангажират на младежите в Стара Загора. 

За повече осветяване в парковете и градинките в града, за отделяне на волейболни и баскетболни стадиони, за открити изложения на млади гении в града ще работи Виктория. Сред концепциите, които тя показа, е и изпълването с живот на изоставената постройка сред железопътната и автогарата. Тя може да се трансформира в пространство за дребен пазар за ръчно и домашно произвеждане, където млади, а и възрастни хора, могат да вземат участие със свои произведения, да се провеждат концерти с децата от Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства " Христина Морфова`` и други събития и начинания.
Съперникът й Стефан Колев предложи да се усили броят на кошчетата за боклук и слагане на кошчета за цигари, взаимна активност с останалите юношески препоръки и учебни парламенти. Организиране на обучителен модул " Какво, за кого и за какво го върша и съм доброволец?``, на срещи с някогашни членове на МОС, слагане на бетонни плочи за изява на художниците на графити, продължение на взаимната самодейност на кмета и младежите " Гласът на младите ", която да се разшири и отвори и съм към децата с " Гласът на дребните ". 
След като двамата претенденти показаха концепциите си, а скрито гласоподаване дефинира за ръководител на МОС Виктория Димитрова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР