Единадесетият двубой, с който SENSHI ще вдигне адреналина на феновете

...
Единадесетият двубой, с който SENSHI ще вдигне адреналина на феновете
Коментари Харесай

SENSHI 4 изправя трикратен шампион по карате от школата на Петер Артс срещу киокушин шампион от Украйна

Единадесетият дуел, с който SENSHI ще вдигне адреналина на почитателите на бойните спортове на 26 октомври във Варна, ще срещне на кръга двама извънредно мощни съперници в киокушин фул контакт дуел. На арената на зрелищната галавечер трикратният първенец на Япония по карате от тима на кикбокс легендата Петер Артс Юта Учида ще се изправи против различен номер 1 в киокушин – украинеца Андрий Касянчук. Двамата ще се бият в категория до 95 кг.

32-годишният Касянчук, който ще се качи на кръга на SENSHI за повторно, има зад тила си две шампионски трофеи по киокушин. През 2007 година той става първенец на Украйна, а две години по-късно става и номер едно по киокушин в Беларус. Има и вицешампионска купа от Европейското състезание по карате киокушин за 2010 година. През юли в Камчия той стана втори на SENSHI Cup при най-тежките представители. В професионалния си актив боецът, който е висок 193 см, има 5 победи и 3 загуби.

С по-солиден опит на професионалния кръг може да се похвали съперника на Касянчук - Юта Учида. Професионалният връх на боеца, който се учи от световноизвестната кикбокс легенда и троент първенец на веригата К-1, е 12 победи и единствено 2 загуби. Учида е на 28 години и е висок 183 см. Това ще е втората му изява на професионалния кръг на SENSHI. През април на второто издание на галата Учида не съумя да завоюва успеха и тогава отстъпи пред Костадин Костов от България. Сега, на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна, възпитаникът на Холандския дървосекач ще има втора опция да вдигне купа от зрелищната галавечер.

Повече информация за останалите дуел на SENSHI 4 очаквайте напълно скоро. VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР