Единадесет тела бяха намерени днес в автобуса, който катастрофира сутринта

...
Единадесет тела бяха намерени днес в автобуса, който катастрофира сутринта
Коментари Харесай

Единадесет тела бяха намерени в катастрофиралия Германски автобус

Единадесет тела бяха открити през днешния ден в рейса, който катастрофира сутринта в Южна Германия и се възпламени, а избавителните екипи пробват да открият телата на още седем жертви, заяви министърът на превоза Александър Добринт, представен от Франс прес, предадено от Народоосвободителна въстаническа армия.

" Температурата е била такава, че само стоманената конструкция е разпознаваема. Можете да си визиите какво значи това за пасажерите на този рейс ", сподели Добринт. Тридесет са ранените при случая, в това число двама в сериозно положение. Автобус изгоря изцяло след конфликт в ремаркето на постепенно движещ се пред него камион на автомагистрала в Южна Германия. Според предварителните сведения на полицията починали са 18 души, съобщи БГНЕС.

Почти няма вяра, че „ някои от хората ще бъдат открити живи отвън транспортното средство ”, сподели полицейският представител Юрген Щадтер по телевизия NTV, която излъчи фрагменти на овъгления скелет на рейса. Полицейският говорител Ане Хьофер сподели, че пътуващите в изгорелия рейс са били „ остарели хора ” и някои евентуално не са съумели да се измъкнат от него. Около 30 пасажери бяха извадени от горящия рейс, те са съществено потърпевши.

Автобусът е превозвал 46 пасажери и е имал двама водачи. Малко след 7 ч тази заран той се блъска в ремаркето на автомагистрала А9, покрай баварския град Щамбах, където е имало огромно запушване. Към момента няма данни за потърпевши българи при злополуката, оповестиха от пресцентъра на българското външно министерство. Генералното ни консулство в Мюнхен е в непрестанен контакт с полицията.  

Според в. „ Билд ”, рейсът пътувал от източния район Лаузиц към Нюрнберг. Инцидентът става покрай Байройт, където хиляди меломани се събират през лятото на оперен фестивал. Регионът е покрай чешката граница и в него има многочислени минерални извори и крепости, а път А9 води към разнообразни ваканционни обекти. На място работя екипи огнеборци и спасители, а придвижването и в двете направления е спряно. Ранените са превозени до лечебни заведения с хеликоптери, доста от тях са с заплаха за живота.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР