Един загинал и петима ранени - това е резултатът от

...
Един загинал и петима ранени - това е резултатът от
Коментари Харесай

Чужденец загина в катастрофа, петима са ранени при други инциденти

Един умрял и петима ранени - това е резултатът от тежки пътни произшествия в Пазарджишко през почивните дни и през вчерашния ден. При един от тях три коли се удариха в камион на автомагистралата.​

Две тежки произшествия са станали на територията на региона в почивните дни. Първият случай е регистриран в петък към 18.30 ч. на улица в пазарджишкото село Ивайло. 49-годишен мъж от Пазарджик бил зад кормилото на лек автомобил „ Сузуки “ с прикачено към него туристическо ремарке. Движейки се по посока за село Черногорово, ремаркето се откачило от колата и се блъснало в движещото се в насрещната пътна лента БМВ, ръководено от 23-годишен мъж от пазарджишкото село Овчеполци. От удара немското возило се отклонило от пътя и се блъснало в ограда на частен парцел. В резултат на това тежко е потърпевш по-младият от двамата водачи, който е настанен в МБАЛ-Пазарджик с черепно-мозъчна контузия и с заплаха за живота. Другият водач е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробите му са негативни.

Вторият пътен случай е регистриран през вчерашния ден по обяд в региона на 106-и километър от Автомагистрала „ Тракия “. 72-годишна турска гражданка управлявала лек автомобил „ Ауди “ в платното по посока за Бургас. Внезапно дамата изгубила ръководство над возилото, то се блъснало в мантинелата и се преобърнало в крайпътна равнища. В резултат на това е умрял 70-годишният й брачен партньор, който пътувал до нея. Чужденката е настанена в МБАЛ-Пазарджик, а пробите и за приложимост на алкохол и опиати са негативни. И при двата случая се водят досъдебни производства.

Четирима души пострадаха при верижна злополука на автомагистрала „ Тракия “ през днешния ден към 9:00 часа сутринта. Ранените са с разнообразни контузии. Те са откарани в Областната болница в Пазарджик.

Верижната злополука стана на 66-и км на автомагистралата. В платното в посока за Бургас се правили ремонтни действия. Малко преди въпросното място и преди да се престрои в тази лента, ТИР понижил скоростта, а поредно в него се блъснали три леки коли. Шофьорът на камиона не е използвал алкохол и опиати. До прекъсване на придвижването не се стигна, само че на мястото се образуваха тапи от коли.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР