Един забележителен закон за околната среда, предназначен да се справи

...
Един забележителен закон за околната среда, предназначен да се справи
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Ексклузивно: Търговски служители са уверени, че ще отложат закона за отпадъците от опаковки

Един незабравим закон за околната среда, предопределен да се оправи с големия и възходящ размер боклуци от опаковки, изхвърляни в Европа, към този момент близо 190 милиона тона годишно на човек, рискува да бъде отсрочен за след изборите в Европейски Съюз на фона на политическа невъзможност по отношение на евентуалните му последствия за търговията и дипломацията.

Има огромна възможност нов закон, предопределен да понижи големите размери опаковки, които приключват в депата или инсинераторите, да бъде блокиран в петък, съгласно няколко добре позиционирани източника, макар политическото съглашение сред Европейският парламент и държавните управления на Европейски Съюз по-рано този месец.

Законодателните органи на Европейски Съюз договориха този месец текста на нов правилник за опаковките и отпадъците от опаковки (PPWR) в подмолни диалози с посредничеството на Европейската комисия, конгрес, прочут в Брюксел като трилог. Официалното приемане към този момент би трябвало да е условност, само че Европейската комисия отхвърли да подпише...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР