Един за друг“ продължава да тества отношенията на двойките тази

...
Един за друг“ продължава да тества отношенията на двойките тази
Коментари Харесай

Изпитания на сетивата и екстремни преживявания в „Един за друг“

„ Един за различен “ продължава да тества връзките на двойките тази събота и неделя с любопитни тествания от 20.00 ч. по NOVA. След миналата седмица, в която функциите на мъжете и дамите бяха разменени, участниците ще се впуснат в нови рискови прекарвания в името на любовта.

В последните самостоятелни провокации дамите получиха опция да покажат какъв брой добре се оправят с няколко мъжки отговорности, само с упътвания по телефон от техните половинки. Някои от тях се озоваха допълнително от комична обстановка, а други се оправиха за негативно време. Най-трудно се оказа подаването на ток от една кола на друга, както и видимо лесната задача за сглобяване на лампион. Мъжете пък схванаха през какво минават половинките им, с цел да дадат нов живот.

Отборното тестване продължи както предходните две – наобратно. Двойките имаха на пръв взор лесната задача да подготвят дружно кекс, само че с изискването това да се случи безусловно „ нагоре с краката “. Искра и Йордан сготвиха за рекордната 1 минута и 4 секунди и прибавиха 2 500 лева към своята сметка. Последни в конкуренцията бяха Мариета и Георги и това ги води още веднъж на елиминации, само че този път против Ивелина и Святослав . След първото тъждество при гласуването за двете номинирани двойки, Мариета и Георги се разделиха с приключението „ Един за различен “, защото резултатът им в генералното класиране беше по-нисък от този на Ивелина и Святослав.

Тази седмица феновете ще станат очевидци на нова порция завладяващи провокации. Дамите ще би трябвало да преодолеят страховете си и да се покатерят много нависоко, а мъжете ще получат опцията да допират непознати дами изцяло целесъобразно.

Как ще се оправят двойките с новите задания и ще се стигне ли до фамилни войни след мъжкото тестване, не пропускайте да разберете тази събота, 14 март, в 20.00 ч. по NOVA! Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на предаването
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР