Един за друг“ продължава да изпитва силата на отношенията и

...
Един за друг“ продължава да изпитва силата на отношенията и
Коментари Харесай

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

„ Един за различен “ продължава да изпитва силата на връзките и съобразителността на двойките тази събота и неделя с нови забавни тествания в 20.00 ч. по NOVA. След приключенията и прочувствената разлъка с Вилияна и Станимир предходната седмица, участниците ще се изправят пред нова порция неподозирани провокации.

Предишният уикенд дамите запретнаха ръкави, навиха крачоли и самоуверено пристъпиха в своята ароматна задача. Ключов миг в играта се оказа решението им да обединят сили като един тим в откриването на скритите кутии с скъпи предмети на техните половинки. Желанието за бързо справяне в обора способства за редица комични обстановки, измежду които загубата на белите обувки на Веселка от Видин. Тази компликация не съумя да я откаже да даде всичко от себе си, а и да помогне на останалите дами.

За първи път феновете имаха опцията да видят и по какъв начин двойките ще се показват дружно в отборна игра. Те трябваше да разпознаят отрицателните черти от характера на половинката си за оптимално бързо време “прелитайки ” през студиото. Анселита и Мартин съумяха освен да покажат какъв брой добре се познават, само че и да преминат през тестването за 3 минути и 43 секунди, което им донесе бонус от 2 500 лева Най-бавно с предизвикването се оправиха Мариета и Георги – за 9 минути и 5 секунди, което ги води на елиминации против Вилияна и Станимир . Там обаче седем от двойките избраха да ги спасят и те продължиха своето присъединяване в предаването.

Тази седмица следва феновете да станат очевидци на повече от любопитни тествания , които ще разменят изцяло функциите на двойките. Първо дамите ще тестват техническите си умения като отпушване на канали и завиване на крушки . Мъжете от своя страна ще би трябвало да схванат от първа ръка какво изпитват дамите по време на раждане .

Ще се оправят ли всички двойки с поставените им задания, не пропускайте да разберете тази събота, 7 март, в 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на предаването..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР