Един за друг, едно от романтичните предавания в ефира за

...
Един за друг, едно от романтичните предавания в ефира за
Коментари Харесай

Какво ни очаква в новия епизод на “Един за друг

" Един за различен ", едно от сантименталните излъчвания в ефира за този пролетен ефирен сезон, към този момент започва с първи провокации. След като и феновете поопознаха малко повече двойките, е време участниците да се впуснат по-сериозно в надпреварата.
 “Един за различен ”, NOVA и кои са всички 11 двойки в четвъртия сезон на любовното предаване
Кои са участниците в любовното предаване “Един за различен ”

И каква е изненадата на Краси Радков и Станислава Ганчева

Новото, което знаем, че е част от разпоредбите е, че в играта ще има четири тествания. Освен самостоятелните надпревари и тези с сътрудници, ще има и борба за избавление. Броят застрашените от отпадане също се усилва и към този момент цели четири двойки ще се борят за оставане във вилата на любовта.

" Супердвойка на седмицата " е измежду другите изненади в предаването. Това ще са мъжът и дамата, събрали най-голяма сума в сметката си след последните три игри. Партньорите, съумели да се оправят най-добре, ще бъдат предпазени от номинация и ще се снабдят с значимо преимущество. Какво е то обаче към момента не се знае.
 Снимка 607571

Това, което знаем за идния епизод на " Един за различен ", пък въобще не е малко. Окачването е в първото си самостоятелно тестване дамите да се окажат в самобитен екшън, включващ бягане, копаене и... стадо крави. Това обаче не е всичко. Всички тези задания дамите ще би трябвало да свършат до момента в който са облечени публично и на токчета.
 Снимка 607572

Във втората част от играта ролята на кавалерите ще бъде от изключително значение. Те ще би трябвало да познаят избора на нежните си половинки от лист с най-честите рецензии, които мъжете насочат към дамите. Ако дамите познаят най-малко четири от тях, печелят залозите. Най-бързата по трасето ще има право на спомагателна неточност, а най-бавната - наложително ще би трябвало да познае всички отговори на своя сътрудник.

Предстои ни да разберем какви ще са залозите на кавалерите и до каква степен дамите разпознават рецензиите към себе си. Освен това ще проследим по какъв начин ще се оправят дамите с първото самостоятелно съревнование и коя двойка ще остане на дъното на класацията.
 “Един за различен ”, Емо Чолаков, Краси Радков, Станислава Ганчева и четвърти сезон на сантименталното предаване по NOVA
С какво ново се е захванал Краси Радков

Компания ще му прави половинката му Станислава Ганчева

Новият епизод на " Един за различен " е на 22 февруари, сряда, от 21 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР