Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението.

...
Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението.
Коментари Харесай

Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението

Един избор на съмнение няма да разклати стабилността на ръководството. Това сподели пред публицисти в село Полски извор заместител - ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка възможният избор на съмнение за корупция към кабинета " Борисов " от страна на Българска социалистическа партия.

Нека първо бъдат импортирани претекстовете и тогава ще водим парламентарна полемика, съобщи Цветанов. По думите му, последният отчет на Европейската комисия бил с доста позитивни сигнали и бил по-добър от този на прилежаща Румъния.

Ясно е написано в отчета, че стабилността на България е възобновена, съобщи Цветанов. Той сподели, че опозицията ще употребява всички благоприятни условия за провокация. Смятам, че това, което реализираха с Димитър Главчев не им прави чест. Когато ръководи ГЕРБ парите от фондовете не стопират, когато е управлявала Българска социалистическа партия равнищата на корупция и корупционният напън са били най-високи, добави Цветанов. 

Днес Цветан Цветанов, дружно с депутати и кметове, се включи в разпределението на битовата техника закупена с дарението от 100 000 лв. от партийната дотация на ГЕРБ. Цветанов дойде в село Полски извор, където рано сутринта дойдоха камионите с техниката за потърпевшите от наводнението семейства в Общините Камено и Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР