Един влиятелен политик е обсебил района, погазвайки всички закони. Държавата

...
Един влиятелен политик е обсебил района, погазвайки всички закони. Държавата
Коментари Харесай

Проф. Димитър Луджев: Доган нагло демонстрира, че държавата му е бащиния

Един авторитетен политик е обсебил региона, погазвайки всички закони. Държавата е негова бащиния. Той избра роля на цинично неуважение на държавността. С това отхвърля концепциите за демокрацията, правата, за които се борихме тогава. Така проф. Димитър Луджев разяснява последните събития към Догансарай и Доган. Властта и жаждата за благосъстояние промени Доган, добави той.

Той разяснява и думите на Борисов, че протестиращите се готвят да подпалят отново Партийния дом: Готвеше се атентат против него. Стари номера от милиционерски темперамент. Борисов е един нерешителен невежа, който в нищо не има вяра, има вяра единствено в личното си аз. Всичко е игра, с цел да си закърпи ситуацията. Съсипа тази страна, безапелационен бе професорът.

Борисов е сборен облик на ГЕРБ - полицай, болшевик, охранител на държавната контрабанда, минал в мутренските структури - човек без социална биография, без обикновена подготовка, добави той.

По своята природа и нрав, по настройка са почнали нахлуване против демократичните полезности - правова страна Казвам го, тъй като рецензиите в действителност

Луджев разяснява и дейностите на основния прокурор Иван Гешев: Имаме нарушаване на Конституцията от един прокурор разбойник, какъвто в никакъв случай не сме имали. Аз го чаках, сподели някогашният министър на защитата и един от основателите на опозицията след 1989 година

В края на предходната година мнозина оповестиха Прехода за завършил, само че на фона на събитията от последните дни самите политици още веднъж заговориха с лексиката от този интервал.По своята природа и нрав, по настройка те са почнали нахлуване против демократичните полезности, съобщи депутатът от Великото национално заседание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР