Един ученик и девет студенти от Монтанско отново са стипендианти

...
Един ученик и девет студенти от Монтанско отново са стипендианти
Коментари Харесай

Ексшеф на Народното събрание отново помага на талантливи деца от Монтанско

Един възпитаник и девет студенти от Монтанско още веднъж са стипендианти на доцент Борислав Великов.
На традиционнната среща младежите увериха донора, че ще се върнат да работят в родния край, а той пък ги препита по какъв начин са с триумфа, с ученето и професионалната им ориентировка.
Нанси Спасова от Монтана учи за здравна сестра и твърдо има вяра, че няма да напусне България, само че тайната й фантазия е да продължи следването и да стане анестезиолог.
Галина Дунина от град Вълчедръм ще стане начален преподавател по български и география. Брат й Стефан е първи курс национална сигурност и се оправя добре. Атанаска и Петя Петрови от село Смоляновци следват стопанска система. Петя описа за изпитите, които към този момент минават смао он- лайн. 16- годишният Иван Ангелов е ученик на професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Монтана. Сред стипендиантите е и биатлонистът Християн Георгиев от село Бързия, студент в Националната спортна академия, деен играч, който го чакат нови завоевания.
Председателят на 39-то Народно заседание, три мандата депутат на Монтана и ръководител на партия Разузнавателна служба на ФРГ, част от коалиция Реформаторския блок, доцент Борислав Великов дава стипендии към този момент петнадесет години на 60 младежи от небогати фамилии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР