Един твърде странен разговор са заформи изведнъж в ефира на

...
Един твърде странен разговор са заформи изведнъж в ефира на
Коментари Харесай

Цирк в БНТ! Водещи си изпуснаха нервите: Христина, да не би да имаш леки форми на мизофония

Един прекомерно чудноват диалог са заформи внезапно в ефира на публичната телевизия.
Водещите на утринния блок в публичната телевизия до този миг оставяха усещане на улегнали хора, само че тази заран и те като някои свои сътрудници, си изпуснаха нервите и се сдърпаха.
Всичко стартира, когато Христина Христова сподели фрагменти от сигнал на жена от София, на които се вижда окаяното положение на релсите при завоя на трамвая на улица „ Отец Паисий и „ Пиротска “.
Паветата са разместени, релсите са във въздуха, и трещенето и скърцането, преминавйки през сектора, са мъчителни за слуха за хората с мизофония. Това е пъкъл под небето, даже за секунди да го чуеш като скърцане и стрибуцане, а представете си какво е да го чуеш по-дълго време, прочете мнението на възмутената жена Христина.
Това обаче даде мотив на Симеон Иванов да продължи тематиката с недомислена имитация: Мизофония, да не би да имаш леки форми на мизофония, Христина.
Очевидно подразнена, водещата призна с подигравка, че има всевъзможни скърцащи и шушкащи звуци, които я нервират, и ги чува от надалеч, само че тези нейни думи не бяха задоволителни на Симеон да усети, че прекалява.
Може да е обвързвано с нещо друго, нещо от нервната ти система, добави той и дефинитивно вбеси екраннната си партньорка.
Христина обаче опита да резервира наличие на духа и отговори: Много добре съм си с нервите, лекар Иванов, благодаря.
Просто, като ме видят отдалеко, знаят, че съм окей, призна Симеон в „ Денят стартира “.
Аз съм обезпокоена за твоето психологично здраве, да работиш в утринен блок и да не вървиш на подобен обзор, захапа от своя страна сътрудника си Христина.
Да работя в утринен блок, по начало си приказва задоволително за психическото здраве, тъй че няма по какъв начин да бъда…, опита да я сложи на място Симеон.
Да, само че добре, че е шегата, с цел да си кажем истината, продължи той, написа Петел.бг.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР