Един тон тютюн и машина за рязането му, близо тон

...
Един тон тютюн и машина за рязането му, близо тон
Коментари Харесай

1 тон тютюн, 1,5 тона алкохол и близо 20 000 цигари задържани при акция в Пловдивско

Един звук тютюн и машина за рязането му, близо звук и половина алкохол и 18 800 къса цигари бяха конфискувани при акция за противопоставяне на нелегално произвеждане и разпространяване на акцизни артикули в Пловдивско, оповестиха от полицията.

Продължава акцията против търговията и притежаването на акцизни артикули без бандерол в региона.

В хода на полицейските дейности са тествани жилища, гаражи, търговски обекти и транспортни средства.

При обиск и изземване в жилището на 55-годишен пловдивчанин в жк " Тракия " , чиновници на Пето районно управление (на МВР) разкрили 94 стека цигари, съдържащи 940 кутии с марките " Карелия ", " Купър ", " Президент " И " ВNB " без акцизен бандерол. В избено помещение на същия адрес били открити пластмасови туби с друга съдържимост - от по 5 и 10 литра, цялостни с алкохол.

При инспекция в дома на престъпно проявен мъж от Брезово пък чиновници на районно управление (на МВР) Раковски се натъкнали на четири пластмасови бидона и към стотина стъклени бутилки с друга съдържимост, цялостни с домашна ракия. Иззетото количество е малко под един звук.

В следобедните часове през вчерашния ден чиновници на Трето районно управление (на МВР) спрели за инспекция на пловдивски бул. товарен автомобил . Купето и багажното поделение на транспортното средство били натъпкани с чували тютюневи листа и нарязана листна маса. В изискванията на необходимост е тестван и адрес, на който е намерено обособено като завод индустриално помещение, в което се намирала и машина за следваща обработка на тютюна. Задържани са четирима мъже на възраст сред 40 и 56 години.

В хода на акцията е арестуван и млад мъж, у който униформените разкрили наркотично вещество . Проверката на лицето била осъществена наоколо до нощен клуб, а при персонален обиск е конфискувана марихуана. При последвали процесуално-следствени дейности в изискванията на необходимост, чиновници на Трето районно управление (на МВР) иззели от вкъщи на арестувания и 15 грама марихуана.

По случаите са стартирани три досъдебни и едно бързо произвеждане, а арестуваните лица са общо 7. Работата на проверяващите продължава под наблюдаване на способената прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР