Eдин талант от школата на Пиринминава през труден етап по

...
Eдин талант от школата на Пиринминава през труден етап по
Коментари Харесай

Футболен талант на „Пирин“ с тежка фрактура в контрола с ЦСКА, оперираха го в „Пирогов”

Eдин гений от школата на Пиринминава през сложен стадий по пътя си към огромната фантазия. Христо Пандурски от набор 2011 година е с доста тежка фрактура, получена в контрола с ЦСКА.

Талантът, който е и капитан на тима, мина сполучливо интервенция в „ Пирогов “. Д-р Сиришнишки и доктор Пукалски са безапелационни, че Ици ще се възвърне изцяло и ще може да играе още веднъж футбол. Така те дават позитивен отговор на въпроса на гения ни, който единствено секунди откакто е получил тежката фрактура, макар голямата болежка, първо е попитал: „ Ще мога ли още веднъж да играя футбол? “.

Изключително основна се оказва бързата реакция на треньорите на тима Велко Георгиев и Мариян Нешов, които са оказали помощ и са реагирали съответно след тежкия случай.

Всички в клуба са загрижени и оказват поддръжка на гения и фамилията му. В тази връзка и ОФК Пирин ще поеме всички разходи по интервенцията и възобновяване му.

Ици бе посетен в столичната болница от спортния шеф Светослав Дяков, шефа Атанас Дафинов и шефа на школата Петър Карачоров.

При срещата Дяков подари на гения капитанска лента, с която е извел Лудогорец в Шампионска лига и му пожела да последва неговия път и да го надмине.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР