Един таксиметров шофьор с уникален глас накара журито в Гласът

...
Един таксиметров шофьор с уникален глас накара журито в Гласът
Коментари Харесай

Шофьор на такси побърка Галена

Един таксиметров водач с неповторим глас накара журито в " Гласът на България " да се изправи на крайници, да се развълнува толкоз доста, че да направи по този начин, че той да продължи пътя си в шоуто.

След супер тежка борба изключителният реализатор от Добрич Георги Костадинов отпадна от тима на Иван Лечев. Но това не беше финалната му права в шоуто. В 10-те секунди, отредени за кражба, Галена и Любо Киров незабавно скочиха и го пожелаха в тимовете си. В последна сметка Георги избра да продължи с Галена, която съвсем се разтопи от неспокойствие.



" Вие в действителност сте титани, вие сте гласища. Без мирис съм, поздравления, момчета ", бяха първите думи на поп фолк звездата. " Искам да продължа и да ми е гот с цялото предаване, тук с вас ", отвърна не по-малко разчувстваният Георги.

" Не желая повече да си таксиметров водач, желая да си артист и България заслужава подобен артист като теб ", съобщи Галена и хвърли в възторг освен своя нов фаворит, само че и цялата зала, написа show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР