Един стар, но отдавна признат метод за лечение на висока

...
Един стар, но отдавна признат метод за лечение на висока
Коментари Харесай

Стара руска рецепта лекува хипертония и сваля кръвната захар като абсолютно нищо друго

Един остарял, само че от дълго време приет способ за лекуване на висока кръвна захар и високо кръвно – рецептите се подготвят елементарно вкъщи!
Представяме ви една остаряла и позабравена от едни, а непозната за други, остаряла рускарецепта, която е изрично приета за лек против високата кръвна захар. Тя смъква индикаторите на кръвната захар още след неколкодневна приложимост.
Освен за диабетици и хипертоници, този лек оказва помощ за активността на нервните кафези, работата на червата и стомаха, почиства бронхите и понижава остеопорозата.

Поставете две-три лъжици хималайска кристална сол в стъклен буркан от един литър, а след това го напълнете догоре с изворна вода. Солта би могла да е на ситни зрънца или кристали.
След близо 24 часа – в случай че солта е на кристали и след 1-2 часа в случай че е на зрънца, вижте дали те са се разтопили. Ако са, прибавете още малко, до тогава, до момента в който водата не може да поеме повече сол.
Когато разтворът е към този момент кондензиран с към 26% сол, тогава е подготвен за консумация.
От посочения разтвор приемайте по една лъжичка всяка заран преди закуска, само че наложително с чаша вода.

А стъкления буркан може да зареждате редовно още веднъж със сол и вода.
Освен тази лековита напитка, целесъобразно е за хипертония да си приготвите и еликсира от следната рецепта.
Взимате три листа от лимоново дърво и ги заливате с към 200 грама гореща вода. После варите на котлона за десетина минути и прецеждате течността като към нея добавите една дребна лъжичка канела и една огромна лъжица същински плечен мед, написа doctorbg.
Това количество е за повторен банкет пред деня като го пиете наложително след хранене.

И още нещо доста значимо:
Вода и оптимална хидратация
Пиенето на задоволително вода е изключително значимо за поддържане на равнищата на кръвната захар в здравословни граници. Освен че по този метод се предотвратява дехидратацията, се подкрепя и отделянето на непотребната кръвна захар посредством урината.
Редовният банкет на питейна вода рехидратира кръвта, намалява равнището на кръвната захар и понижава риска от диабет. Едно наблюдателно изследване сподели, че хората, които пият по-големи количества вода, са с по-нисък риск от наднормено покачване на равнищата на кръвна захар.

Важно е да се означи, че водата и други некалорични питиета са най-хубавият избор за хидратация на тялото. Неподсладеният черен или зелен чай може да помогне за намаляване на кръвната захар в границите на половин час. Напитки с добавени подсладители покачват кръвната захар, покачват тежестта и усилват риска от диабет.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР