Един служебен кабинет трудно може да прави действия, изцяло приоритет

...
Един служебен кабинет трудно може да прави действия, изцяло приоритет
Коментари Харесай

Социолози: Хоризонтът пред служебния кабинет ще е повече от два месеца


" Един длъжностен кабинет мъчно може да прави дейности, напълно приоритет на Народно събрание ". Около това се сплотиха в студиото на " Твоят ден " на NOVA NEWS социолозите Кольо Колев и Елена Дариева. И двамата обаче показаха мнение, че хоризонтът пред този кабинет ще е повече от два месеца.

Като причина Колев уточни настройките на хората за ниска изборна интензивност. " Мнозинството  е мъчно постижимо ", съгласи се и Дариева за резултата от изборите.

Тя разяснява състава на служебното държавно управление:„ Не може да става дума за изненади. Президентът Радев е много пореден в дейностите си. Виждаме, че той резервира формулата на досегашния съдружен кабинет. Той предстоящо се нарежда по-скоро в ляво. Президентът много искрено задълбочи опълчването с ръководството на и интереса си към електората ѝ. Изборът на служебния министър председател в лицето на Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. е измежду ясните знаци, че измежду новите цели ще е социалната полтика ".

За основния приоритет - енергината сигурност - Кольо Колев акцентира, че CV-то на енергийния министър е впечатляващо. " Би трябвало да се надяваме, че този човек, с тази експертиза, би могъл да направи нещо в тази тенденция ", имайки предвид  диверсификация, само че и гарантирани доставки на газ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР