Един случай втрещи цяла Америка – в Лас Вегас млада

...
Един случай втрещи цяла Америка – в Лас Вегас млада
Коментари Харесай

Американка бутна мъж от автобус и го уби

Един случай втрещи цяла Америка – в Лас Вегас млада жена умъртви възрастен пасажер, откакто го избута от транспортно средство на градския превоз. В рейса е имало камера, която е снимала случилото се и записът от нея е бил основен за залавянето на дамата от полицията. Срещу нея е повдигнато обвиняване за ликвидиране, написа BG VOICE.
В деня на случая - 21 март следобяд, 74-годишният Сердж Форниер се качва в рейс към центъра на Лас Вегас. Той най-вероятно е отивал да пазари, защото носел сгъваема количка за багаж. При качването си той чува Кадеша Бишоп да приказва нецензурни думи против пасажерите.
Кадеша, на 25 години, пътувала със сина си и преди да се качи възрастният Сердж, влезнала в спор с няколко други пасажери поради държанието си. Сердж я помолил да бъде „ по-благоприлична “. Жената, вместо да спре, отива зад тила на стареца и когато рейсът стопира и отваря порти, го блъска отвън транспортното средство.
Сердж паднал на асфалта по лице върху количката за багаж. Според пасажерите в рейса Кадеша въобще не се впечатлила от станалото и просто минала към по-задните седалки, държейки сина си за ръка.
Когато полицията идва на мястото, Сердж отхвърля да му бъде оказана незабавна помощ, макар че кървял от главата. Впоследствие обаче той отива в болничното заведение и след къс престой е изписан.
Възрастният мъж почива на 23 април, месец след случая. „ Той имаше и счупено бедро, изпитваше пъклен болки и не можеше да се храни “, споделя един от съседите на Сердж пред локална телевизия.
Роднините на мъжа оповестяват на полицията за гибелта му при започване на май. Жената е хваната с помощта на направения запис. Разследващите съумяват да я разпознаят по емблемата на якето й, която гласи „ Любов “ и по раницата на сина й, на която имало картинка на Спайдърмен. Според епикризата на Сердж той е умрял в резултат на затруднения от получените пострадвания при рухването от рейса.
Справка в полицията пък сподели, че Бишоп е арестувана два пъти за домашно принуждение (през 2014 година и 2015 г.) и е била пусната под гаранция от 100 хиляди $. Освободена е, откакто платила гаранцията си и се съгласила да носи електронна гривна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР