Един силните хора в Левски - Константин Папазов, заяви пред

...
Един силните хора в Левски - Константин Папазов, заяви пред
Коментари Харесай

Тити: Левски да се страхува да играе с ЦСКА? Не искам да коментирам

Един мощните хора в Левски - Константин Папазов, съобщи пред Топспорт, че се надява в най-скоро време клубът от " Герена " да може да се похвали със спонсор. Тити взе отношение и по отношение на случая с Илия Димитров, който съгласно някогашния шеф на ЦСКА Милко Георгиев е нарушил своята карантина, пушейки наргиле в Студентски град.

" Няма нищо ново към Левски. Отборът тренира, футболистите поетапно се завръщат след карантина. Останаха петима, които към момента не са разполагаем на Славиша Стоянович. Неприятно е, само че такава е обстановката. Надявам се и имам вяра, че тимът ще се приготви по най-хубавия метод за идните мачове.

Наясно съм със случилото се с Илия Димитров. Ще си понесе глобата. Когато от клуба му я наложим, ще се разбере. Предполагам, че ще бъде осъден и от държавните управляващи. Неприемливо е това, което е направил. Не може футболист на Левски да си разрешава такива неща. Да заплашва жители с сходно държание ", сподели Тити.

" Левски да се опасява да играе с ЦСКА? Не желая да разясня отзиви на почитатели, които звучат несериозно. Мачът с ЦСКА бе отсрочен по справедливи аргументи. Изпратили сме проби пред способените управляващи. Всичко е по разпоредбите. От ЦСКА също имаха инфектирани, контузени... За тях може би също бе по-добре срещата да се отсрочи. Ние имахме над 15 инфектирани футболисти. Съвсем обикновено е 30% да не бъдат изцяло излекувани след 14 дни. Всеки организъм е самостоятелен. За естествените жители отпадна даването на два негативни теста след двуседмична карантина. За спортистите това обаче продължава да важи.

Няма нищо ново към подписването на контракт с общоприет спонсор. Компания от енергетиката? Не желая да разясня спекулации... Когато има нещо публично, ще го обявим. Наясно сме, че " синята " общност чака с неспокойствие да се случат нещата. Надявам се в най-кратки периоди да може да се похвалим със спонсор. Виждате обаче какво се случва и в страната. Няма по какъв начин и последните решения на държавното управление да не повлияят на спонсорските контракти ", сподели още баскетболният познавач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР