Един сигнал за нарушение е постъпил в РИК-Перник в Деня

...
Един сигнал за нарушение е постъпил в РИК-Перник в Деня
Коментари Харесай

Сигнал за нарушение е постъпил в РИК-Перник в Деня за размисъл

Един сигнал за нарушаване е постъпил в РИК-Перник в Деня за размисъл. Това сочи информация на уеб страницата на Районна изборна комисия-Перник.

Сигналът е препратен по подготвеност към РИК от Окръжна прокуратура-Перник. В сигнала се оповестява, че на електронната поща на Окръжна прокуратура е постъпил сигнал за осъществяване на пропаганда в деня за размисъл от електронно издание. Към подадения сигнал е прибавен снимков материал – фотография на начална страница на уеб страницата на електронното издание.

След постъпване на сигнала РИК-Перник е посетила уеб страницата на електронното издание и е открито, че на начална страница на електронното издание не са били качени никакви предизборни пропагандни материали. На предоставения снимков материал по никакъв метод не може да се откри датата на която са оповестени тези материали.

В деня за размисъл такива материали не са били открити, а и не на последно място сигнал няма адресант, т.е. същият е неизвестен. В разследване на това РИК-Перник е отхвърлил сигнала като безпочвен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР