Един себеуважаващ се фен винаги ще намери какво да критикува

...
Един себеуважаващ се фен винаги ще намери какво да критикува
Коментари Харесай

Игра на тронове“ травмира дори Джордж Р. Р. Мартин

Един себеуважаващ се почитател постоянно ще откри какво да подлага на критика в обичания си сериал. За мнозина това е кървавата сага „ Игра на тронове “. Когато писателят, по чиито книги е юридически сюжетът, също възроптае, значи проблем в действителност има, пище "Монитор ".

Джордж Р. Р. Мартин се причислява към армията от недоволни от осми сезон за борбата за Железния престол телеманиаци. Точната дума е травмиран. „ Разбира се, че съм прочувствен по тематиката. Дали избирам да го създадат по моя метод? Естествено. Това е травматично. Понякога твоите креативен визии не съответстват с тези на ответната страна и това води до спор. “, разяснява пред сп. Rolling Stone създателят на „ Песен за огън и лед “.

От старта на осми сезон насам сценаристите Дейвид Бениоф и Дан Уайс, или в резюме наричаните от почитателите D&D, се трансфораха в обект на злоба, насмешки и ентусиазъм за мемета и вицове. Мнозина ги жигосаха за най-некадърните сценаристи в телевизионната история.

Продуктът им не е неприятен, само че казусът е, че сюжетът на Мартин подвигна доста високо летвата и в този момент D&D не могат даже да я допрян. Всеки идващ епизод от бутиковите шест натрупа от ден на ден негативи. Така последният излъчен - „ Камбаните “, събра рейтинг от едвам 57 от 100 % от критиците. С изключение на настоящия сезон, с най-нисък рейтинг е бил един от първите епизоди на сериала с 91 %.

Една от най-фрустриращите за феновете подиуми несъмнено е погрома на най-силната любовна нишка в сериала, въпреки и сред брат и сестра-близнаци – Церсей и Джейми Ланистър. От толкоз забавни способи, по които двамата можеха да загинат, като, да вземем за пример, да се убият един различен, те бяха затрупани от камъни прегърнати?!? Твърде блудкаво за историята на Мартин.

Цялото стремително полудяване на Денерис също не бе на равнище, а съвсем магическите качества на Аря даже не заслужават коментар.

Фенове разясняват, че към този момент не се интересуват кой ще седне на Железния престол, тъй като подобен май и не остана, а по-скоро от това кой ще довърши Майката на драконите.

Евентуалният успех на Джон Сноу а. к. а. Егон Таргериан също би бил предвидим и затова разочароващ край.

В Съединени американски щати недоволството на телеманиаците прерасна в разнообразни петиции за уволняване на D&D и презаснемане на целия сезон, а у нас се появиха и забавни оферти в уеб страниците с разгласи за работа. Пример за това са "Търсим нови сценаристи " и Търсим осветител от шеф НВО, както и „ Търсим пожарникари с доста постоянен опит “ с шеф „ Гейм Аф Тронс “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР