Един сърцат човек, който ежедневно помага на хората, има СПЕШНА

...
Един сърцат човек, който ежедневно помага на хората, има СПЕШНА
Коментари Харесай

Влади има нужда от спешно лечение!

Един самоотвержен човек, който всекидневно оказва помощ на хората, има СПЕШНА потребност от средства за животоспасяваща интервенция! Влади е на 28 години и практикува хуманна специалност в клиника МБАЛ „ Лайф хоспитал “ в Бургас. Като кинезитерапевт, той всекидневно се грижи за деца, млади и възрастни хора със болести от всякакво естество.
Влади интензивно оказва помощ пациентите на клиниката да се възстановят по-бързо и дейно след сериозни положения като: инсулт, инфаркт, тежки травматични увреждания, голям брой следоперативни намеси, гръбначни, ортопедични и доста други болести.
Често се е случвало да продължава ежедневната възстановителна стратегия на своите пациенти и в почивните си дни. Неговата безрезервност, изключителна угриженост и положително сърце са помогнали на доста заболели хора от всякаква възраст.
На 4-ти януари Влади навърши 28 години.
Няколко дни след рождения му ден, след нуклеарно магнитен резонанс е оповестена страшната диагноза- мозъчен израстък.
За да има късмет за него, всички лекари са безапелационни, че интервенцията би трябвало да се извърши
Влади незабавно се нуждае от животоспасяваща интервенция в Германия. Сумата нужна за интервенцията е €55 000.
" За нас тази сума е непостижима и оставя едно доста тежко възприятие на беззащитност, боязън и болежка. " „ Молим за помощ всички хора с положителни сърца, които могат да оказват помощ и да споделят за акцията, с цел да дадем късмет на Влади да се излекува и продължи да оказва помощ със своето положително сърце и професионализъм на други заболели хора и да топли сърцата на своите близки и другари. Благодарим от сърце за поддръжката, която Влади получава от всички свои близки, другари, сътрудници и познати! Молим се и разчитаме на човечността и съпричастността, която всеки българин носи в сърцето си! Господ да благослови него и всички вас! ", приканват околните му.
Вижте по какъв начин да дарите за Влади
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР