Един руски пропагандатор обяви наскоро, че Русия може за миг

...
Един руски пропагандатор обяви наскоро, че Русия може за миг
Коментари Харесай

Иво Инджев и Александър Томов в горещ спор по темата "Скрипал"

Един съветски агитатор разгласи неотдавна, че Русия може за момент да изпепели Ню Йорк. В Русия обичат да си мислят, че са център на вселената. При тях това вкоренено. Ленин беше декларирал, че в случай че за комунизма би трябвало да умрат милиони, те ще умрат. Сега чуваме същите думи от Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът Иво Инджев. Той разяснява горещата тематика за напрежението сред Англия и Русия по случая "Скрипал ". "Русия се върна на огромната политическа сцена. Големите седем я одобриха и станаха Г-8. Русия обаче измами хитро всички и анексира нелегално Кримския полуостров, което докара до изваждането й. Първопричината за напрежението сред Запада и Русия е тъкмо това нелегално анексиране. Путин подцени реакцията на Запада по случая "Скрипал ". Той нахлу с танкове и войски в Грузия. Окупира Кримския полуостров. Западните страни не реагираха и той реши, че отново ще му се размине, само че това няма да се случи. Аз съм уверен, че България би трябвало да изгони съветски дипломати. Това, че България към момента не го е направила е зле за страната ", безапелационен беше Инджев.

Гост в студиото беше и Александър Томов, който изрече радикално противоположно мнение по тематиката. "Трябва доста точна и експертна оценка. В момента се основава нова международна конструкция. Путин в никакъв случай не е казвал, че ще нанася нуклеарен удар. Да, казвал е, че може да изстреля ракети, в случай че такива бъдат ориентирани към смата Русия. За мен няма да има нуклеарна война. По случая "Скрипал " ще има краткотрайно напрежение и нещата ще стихнат. За мен Путин няма никакъв интерес от отравянето на Сергей Скрипал. Англия по този начин и не даде безапелационни доказателства за отравянето. Някой може би има сериозен интерес да скара страните от Европейски Съюз с Русия. Може и да е Централно разузнавателно управление на САЩ. Решението за преследване на съветски дипломати ще бъде взето на следващия ден и аз съм сигурен, че то ще бъде уравновесено ", уверен беше Томов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР