Един различен избор и днес Ернестина Шинова можеше да не

...
Един различен избор и днес Ернестина Шинова можеше да не
Коментари Харесай

Ернестина Шинова щяла да е лекар и в живота! Със Слабаков са се разделяли три пъти

Един друг избор и през днешния ден Ернестина Шинова можеше да не е доктор София Стаменова в сериала „ Откраднат живот ”, каквото е ролята й, а доктор Шинова в действителността, разбра HotArena.

На времето, 55-годишната към този момент актриса кандидатствала и в Медицинска академия, и в НАТФИЗ. Приели я и на двете места , само че тя избрала актьорството. Едва ли е инцидентно, че щерка й Йоанна, която е плод на любовта й с режисьора Андрей Слабаков, сбъдва фантазията й, като учи медицина, писа „ Уикенд “.

Колкото до мъжа си, Ернестина споделя: „ Постоянно се водят някакви войни... Най са ми неприятни войните за градината. Андрей е готин, добър човек и най-после постоянно схваща, че аз съм права, тъй като съм мъдра ”, споделя Ернестина с типичното си възприятие за комизъм. Тя е и добра градинарка, тъй като отглежда фасул, домати и „ най-хубавите ягоди ”, риган, мащерка, кантарион и още доста подправки, както и 300 лалета. 

Връзката й с Андрей Слабаков е толкоз хармонична, че може е мъчно да бъдат показани по настрана, без да се спомене и другия. Дори постоянно двамата дружно се изявяват по изявленията или участия в излъчвания. Така че евентуално е имало учудени, когато преди време актрисата взе участие във „ ВИП Брадър ” без Андрей. Отношенията им обаче не постоянно са били без проблематични. „ Андрей е една доста изстрадана връзка. На три пъти се събирахме, на три пъти се разделяхме и най-после разбрахме, че това ще е и че няма накъде ”, споделяла е Ернестина. 

Двамата са учели в столичната 118-а гимназия, само че „ тогава всичко беше по-скоро детска игра ”. Влюбват се към този момент като студенти в НАТФИЗ. „ През годините няколко пъти се разделяхме заради несходство в характерите, само че в един миг установихме, че ориста е решила да сме дружно. До последно изпитвах боязън да не стъпя в дълбокото, което се оказа в действителност толкоз надълбоко, колкото съм си мислила тогава, и е трябвало да взема ограничения в точния момент, само че ето в този момент крайния резултат ”, разяснява през смях Ернестина.

Но любовта им през днешния ден е по-силна от всеки път. И по какъв начин другояче откакто двамата са минали през какви ли не трудности, в това число „ гладни времена ” в Италия. Продължават да спорят, само че толкоз са привикнали с обстоятелството, че са все на друго мнение, че към този момент и между тях не се учудват, камо ли да втрещят близки и другари с някоя полемика на по-висок звук.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР