Един полицай, трима цивилни жители и двама заподозрени са загиналите

...
Един полицай, трима цивилни жители и двама заподозрени са загиналите
Коментари Харесай

Подробности за бруталната многочасова стрелба в САЩ, оставила трупове след себе си ВИДЕО

Един служител на реда, трима цивилни поданици и двама обвинени са починалите след многочасовата трагична обстановка в Джърси Сити.

39-годишният служител на реда Джоузеф Сийлс е бил убит и погубен от двама неназовани обвинени, които по-късно отвлекли товарен автомобил, убивайки трима цивилни в магазин за вино, осведоми "Дейли Мейл ". Стрелците след това са инициирали продължителна престрелка с полицията преди да бъдат премахнати.

Шокиращо видео от свидетел демонстрира момента, в който различен полицейски чиновник е ранен от пукотевица от мощните пушки на обвинените по време на случая.



Джоузеф Сийлс е женен татко на пет деца, член на отдела CeaseFire, специфичен екип, който се пробва да деескалира насилието с оръжия и да отстрани огнестрелното оръжие по улиците.

Около 12.30 ч. локално време Сийлс се доближил до двамата обвинени към гробище като част от следствие и бил убит, съгласно шефа на полицията в Джърси Сити Майкъл Кели.

От последните минути: Кървава престрелка в Съединени американски щати със починали, измежду които и служител на реда ВИДЕО

Заподозрените, за които полицията твърди, че и двамата са били мъже, макар предходните известия, че има и жена, по-късно са се насочили с отвлечената машина в магазина, убивайки там трима цивилни, преди да умрат в дългата престрелка със чиновниците на реда.

Полицията твърди, че към този миг не разполагат с доказателства, че случаят е обвързван с гнет или закононарушения от ненавист и че обстановката е завършила.

Инцидентът е ужасил жителите, като стрелбата се е чувала часове наред, а минимум двама служители на реда са били ранени. И двамата са прегледани и освободени от болничното заведение в положително положение.

Произшествието бе обвързвано и с спорни информации за стрелците, броя им и последователността на събитията, като към момента доста от детайлите не престават да се обясняват.

Според информацията на ABC, стрелбата е почнала заради несполучлива договорка за закупуване на опиати.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР