Един политик без доверие е нищо. Може да е голям

...
Един политик без доверие е нищо. Може да е голям
Коментари Харесай

Томислав Дончев за ”апартаментгейт: Един политик без доверие е нула

Един политик без доверие е нищо. Може да е огромен специалист, страховит уредник, само че когато се скъса доверието, няма да се случи нищо. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев пред bTV за абсурда с жилищата на Цветанов, Цачева, Георгиев и други политици и служители.
Темата с жилищата не е единствено битов скандал, има огромен политически магнитуд. И когато във връзка с тези хора се появи подозрение, никой не желае да чуе концепциите...Със сигурност ще има политически резултат, има капацитет да ерозира доверието, ще има въздействие върху всички комплицирани процеси в правосъдната власт, сподели още Дончев за " апартаментгейт "

 

Не желая на никой не службата. Вътрешно опълчване няма. Ясно е, кой е водачът. Доста комплицирана като темперамент договорка. Цветанов изясни. Нямам други въпроси към него. А в случай че имам, ще му се обадя по телефона. Така вицепремиерът Дончев отговори на въпрос дали е задоволен от обясненията на Цветан Цветанов за закупения от него апартамент.

Той разяснява и митингите в Габрово, на които беше освиркан и чу да му желаят оставката: Както се споделя в дебелите книги, на никое място не би трябвало да  вървиш, където ще те освиркват. Но аз съм мъжко момче и трябваше да контактувам с хората. Страхливо е, малодушно е да се укривам, съобщи Дончев.

 

Габровци не са расисти. Проблемът не е че някой е мрачен с пигмент на кожата. Това е яд, протест против чувството за по-особени права на някои. В Габрово са чувствителни някой да живее на гърба на другия. Този яд е обективен. Хората желаят ограничения. Да няма безочливо държание от някои жители. Искат ограничения със обществените заплащания. Няма да стане с една мярка. Трябва да са по дейвствени органите на Министерство на вътрешните работи... Когато страната не може да санкции един човек, то той получава един тип имунитет. Предложението е - който не може да заплати санкцията, да дава публично потребен труд, счита вицепремиерът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР