Един отбор плаща на съперниците на ЦСКА-София да скачат здраво.

...
Един отбор плаща на съперниците на ЦСКА-София да скачат здраво.
Коментари Харесай

Ас на ЦСКА-София: Един отбор плаща здраво срещу нас

Един тим заплаща на противниците на ЦСКА-София да скачат крепко. Това разгласи асът на отбора Станислав Манолев в изявление за вестник " Тема спорт ". Ето по какъв начин разяснява шампионата:

" Не чакам да е почтено, като виждам по какъв начин вървят нещата. Ще забележим какво ще стане. Много тимове излизат със зъби и нокти против нас, само че освен тъй като сме ЦСКА, а и тъй като един различен тим им заплаща спомагателни награди и такива работи… Поне по този начин се приказва ", показа Манолев, който играе чудесно от началото на сезона.

Той разкри, че е отхвърли оферта от чужбина. " Преди две седмици имах предложение от белгийски тим, който потегли мощно в шампионата, завоюва две победи в първите три мача.

Това хубаво, само че предходната година са приключили десети (б.а. – евентуално тимът, който засяга Манолев, е Кортрайк) и някак не ми беше драговолно. Предпочитам да съм във водещ клуб, в сравнение с в някой средняк.

А и към този момент доста мъчно бих се навил да отида в чужбина. Замислям се върху семейство, върху други планове… ", дподели Манолев, който има едномесечно бебе.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР