Един от задържаните във връзка със смъртта на 39 души,

...
Един от задържаните във връзка със смъртта на 39 души,
Коментари Харесай

Заплашват един от задържаните за замръзналите мигранти в камион във Великобритания

Един от арестуваните във връзка със гибелта на 39 души, открити в камион край Есекс, е получил известия със закани. Той е предизвестен от полицията, че „ животът му е в сериозна заплаха ”, написа „ Мирър ”.

Еймън Харис и фамилията му са получили злокобните известия след трагичната гибел на 39 мигранти. Телата на жертвите, за които се счита, че са виетнамци, бяха открити в камион край Есекс на 23 октомври.

22-годишният ирландец е бил екстрадиран от Ирландия в петък след европейска заповед за арест. Смята се, че Харис е доставил ремаркето, в което починаха мигрантите, до белгийското пристанище Зебрюге. От полицията са предизвестили Харис и фамилията му, че са в заплаха и има риск за техните животи, предава Нова тв.

„ Става въпрос за съществени закани и закани за ликвидиране. Приемаме това доста съществено. Напрежението ескалира след арестите ”, обявиха от полицията.

Еймън Харис е екстрадиран и предаден на управляващите във Англия по отношение на три хипотетични закононарушения – убийството на 39 души, осъществяване на трафик на хора и подкрепяне на противозаконна миграция.

Освен Харис, в ареста е и шоьорът на камиона-ковчег Мо Робинсън. Във връзка със случая полицията търси двамата братят Ронан и Кристофър Хюз. А по-рано през днешния ден бяха задържани и 8 души във Виетнам. /нова тв
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР