Един от всеки трима младежи вярва, че гледането на порно

...
Един от всеки трима младежи вярва, че гледането на порно
Коментари Харесай

Порното и как влияе на сексуалните ни предпочитания и нагласи

Един от всеки трима младежи има вяра, че гледането на порно е повлияло на половите им желания в колегата, сочат данните от ново изследване.

Същата част от интервюираните - 18-24-годишни признаха, че са " сюрпризирани " от това какъв е сексът в действителния живот, откакто са гледали порно, преди да станат полово дейни. Една четвърт от 1000 запитани младежи споделят, че сексът не е толкоз добър, колкото са очаквали.

От интервюираните 45 на 100 считат, че ще бъдат подложени на критика от колегата си, в случай че не не знаят по какъв начин тъкмо да вземат участие в полов акт, точно и по тази причина гледат порно, с цел да знаят какво да вършат.

Говорител на компанията за презервативи Durex, която разпорежда на OnePoll да извърши изследването, декларира: " Изследването разкрива, че измежду младежите към момента има въпроси за това по какъв начин тъкмо би трябвало да наподобява половият акт и огромна част от настройките се образуват точно от гледането на порно, което обаче не е най-правилното решение ", написа Independent.

Възрастните би трябвало да се усещат по-освободени от половост и не би трябвало да изпитват напън да наподобяват по избран метод или да вършат избрани неща, считат още от Durex.

Проучването открива, че повече от половината интервюирани младежи са на мнение, че половото обучение в учебните заведения е " остаряло ", като един от всеки трима съобщи, че изобщо не е потребно като навигатор в актуалната половост. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР