Един от водещите в Ливан вестници Ан Нахар излезе днес

...
Един от водещите в Ливан вестници Ан Нахар излезе днес
Коментари Харесай

Вестник в Ливан излезе с празни страници

Един от водещите в Ливан вестници " Ан Нахар " излезе през днешния ден с празни страници . Освен с печатното издание и интернет уеб сайтът на изданието излезе без нито една вест.

Това е знак на митинг против неспособността на ръководещите да решат проблемите на страната . Това разкри основният редактор на изданието Найла Туени.

" На хората им омръзна към момента да чакаме политическата класа да извърши обещанията си ", сподели основният редактор Найла Туени пред кореспонденти, събрани в редакцията на " Ан Нахар ".

" Бог знае какъв брой дни ще би трябвало да чакаме, с цел да забележим формиран кабинет, не можем да продължим да вървим по същия път ", прикани Найла Туени. Ливан от месеци е в държавна рецесия .

Според Найла Туени ливанецът има право да живее в здравословен и проспериращ живот, освободен от ненужни страхове и терзания. " Не можем да продължим по този начин, нашите политици би трябвало да работят, преди да е станало прекомерно късно ", сподели основният редактор на " Ан Нахар ".

След Япония и Гърция Ливан се подрежда на трето място със своя дълг 153% от Брутният вътрешен продукт. През последните години страната загуби своята прелест за туристите поради сериозните проблеми с екологията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР