Един от водещите световни експерти по епидемиология - Майкъл Т.

...
Един от водещите световни експерти по епидемиология - Майкъл Т.
Коментари Харесай

Експертът, предсказал пандемията: Най-лошото вероятно предстои

Един от водещите международни специалисти по епидемиология - Майкъл Т. Остерхолм, направи песимистична прогноза за пандемията за идващите от 6 до 12 седмици. Той предизвести, че най-лошото може да следва.
Необходимо е хората да осъзнаят, че през идващите седмици инфекциите с ще се усилят доста. „ Изключително съм угрижен, че през идващите от 6 до 12 седмици ще забележим такава обстановка с тази пандемия, друга от всичко, което сме виждали досега “, означи Остерхолм пред CNN.
 Проф. Асен Гудев: Подклаждат се голословни биологически страхове за затруднения от имунизациите Проф. Асен Гудев: Подклаждат се голословни биологически страхове за затруднения от имунизациите
Хората, които преодоляха страха си от имунизациите и имунизациите - и у нас, и по света, стават от ден на ден. Двете ваксини, които се прилаг...
Експертът предсказа коронавирусната пандемия през 2017 година в книгата си " Смъртоносната опасност “. COVID-19 болести повече от 96 милиона души по целия свят и умъртви над два милиона пациенти, като отслаби здравните системи, провокира сериозна икономическа рецесия в доста страни.
В изявление за CNN съветникът на Джо Байдън по въпросите на ковид изясни, че през идващите седмици пандемията може да се промени и ще забележим нещо невиждано с разпространяването и на новите разновидности на вируса, появили се във Англия, Бразилия и Южна Африка. Това доста ще усили инфекциите. На въпроса на журналиста от CNN Алисин Камерота дали администрацията на Байдън може да направи нещо, с цел да предотврати сходно допустимо утежняване, Остерхолм сподели, че един от главните проблеми е, че " множеството хора към момента не осъзнават " какво тъкмо следва. Затова първата стъпка е " да накараме хората да схванат, че това ще се случи, че ще забележим доста нарастване на случаите. Въпросът е с какъв брой “.
Втората стъпка, съгласно специалиста, е използването на повече ограничавания. Въпреки желанието на новия президент Байдън да форсира имунизацията в Съединени американски щати и да бъдат приложени 100 милиона дози ваксина през първите му 100 дни в служба, епидемиологът твърди, че „ не можем да накараме имунизацията да дойде доста по-бързо “. Ето за какво той предложи да се приложат още ограничения допустимо най-скоро. " Ще има разлика дали ще се реагира в този момент или по-късно “, предизвести той.
Eпидемиологът от дълго време предизвестява, че ще се появят нови огнища на болестни инфекции и показва нов грипен вирус, който може да аргументи друга световна пандемия. Тя също може да има унищожителен обсег като по този начин наречения „ испански грип “през 1918 и 1919 година, причинявайки сред 50 и 100 милиона смъртни случая по целия свят.
 Ваксинираните против ковид не са освободени от карантина Ваксинираните против ковид не са освободени от карантина
Ваксината няма да освобождава от карантина. Това излиза наяве от осведомителния модул за имунизациите против COVID-19, който е част от Единни...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР