Един от водещите световни експерти по Апокалипсисите английският журналист и

...
Един от водещите световни експерти по Апокалипсисите английският журналист и
Коментари Харесай

Именит експерт обяви какво ще погуби човечеството съвсем скоро!

Един от водещите международни специалисти по Апокалипсисите британският публицист и публицист Роб Сиърс в течение на доста години учи вероятните сюжети за изгубването на нашата цивилизация.

Днес той твърди, че ние освен сме на прага на Апокалипсиса, а на процедура към този момент постепенно крачим по него.

Останало е напълно малко, с цел да може нежното ни положение дефинитивно да рухне и светът са се провали в пъкъла.

"Често се срещам с учени. Задавам им еднакъв въпрос: какъв е най-вероятният завършек на нашия свят. Единно мнение по този въпрос няма, само че популярният зомби апокалипсис, става известно, е надали не на последно място. Има къде по-сериозни закани.

Например, изкуственият разсъдък, основани от учени ужасни вируси, в това число и вируса на геноцида, безотговорното потребление от учените на Големия адронен колайдер, генното инженерство, екологична злополука и редица други ", написа Роб.
В последна сметка, измежду заканите са и международните водач с алените "ядрени копчета ", като най-непредсказуемият от тях е Ким Чен Ун.

Не инцидентно видният астрофизик и публицист Мартин Рийс напълно неотдавна разгласява книгата си "Избери своя Апокалипсис с Ким Чен Ун и неговите другари ".


При това, самият Роб Сиърс счита, че къде по-опасен може да се окаже никому незнайния програмист, който работи да кажем в лаборатория за изкуствен интелект. Затова даже не е ясно, кое е по-опасно за света: крайната нелепост или крайният разсъдък.
Според Сиърс, има още един аспект на нашия живот, водещ до Апокалипсиса. Това е все по-големия брой на земляните, инфектирани с дезинформация, агитация и погрешно отношение към интернет.

Хората губят дарба да бъдат хора, да взимат сами решения, да бъдат виновни за постъпките си, да не приказваме за мислите си.


Когато публицисти на английския таблоид Daily Star попитали Роб, дали могат обособени хора да спасят света от наближаващия Апокалипсис, писателят единствено печално се усмихнал.

"Мислил съм за това. Дори преди време самичък желаех да изкопая и съоръжавам един бункер в градината си. Но по-късно разбрах, че няма нищо по-страшно, в сравнение с да прекараш последните си дни самичък, хранейки се с консерви и хващайки се за сламки, които все пак ще отидат на дъното. Глупаво е и даже ужасно... ", споделя писателят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР