Един от водещите спонсори на Интер - Pirelli, е готов

...
Един от водещите спонсори на Интер - Pirelli, е готов
Коментари Харесай

Меси по стъпките на Кристиано? Голям спонсор готов да помага за трансфера на Лео

Един от водещите спонсори на Интер - Pirelli, е подготвен да помогне с пари за възможен трансфер на Лионел Меси. Това призна изпълнителният шеф на италианската компания за автомобилни гуми Марко Тронкети. Ако такава договорка стане факт, то Лео отново би заиграл в едно състезание с Кристиано Роналдо. По сходен метод Fiat оказа нужната поддръжка на Ювентус за привличането на португалеца през 2018 година Все отново шефът на Pirelli посочи, че поради рецесията компанията му не е в положение да извади кой знае какъв брой доста средства.

“Трябва да накарате президента на Интер Стивън Жанг самичък да се опита да осъществя такава договорка. Ние можем да помогнем, само че не с много”, изясни Тронкети пред италианско радио.

“Казано почтено, в актуалните условия нямаме опция да влагаме в спорта повече от това, което вършим по принцип във Формула 1, Интер и ветроходството”, добави шефът на компанията. Меси отново е в спор с управлението на Барса и към този момент е в последната година от контракта си с клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР