Един от водещите политици от Християндемократическия съюз (ХДС) Фридрих Мерц

...
Един от водещите политици от Християндемократическия съюз (ХДС) Фридрих Мерц
Коментари Харесай

Немски политик си намери виновник за притока на бежанци в ЕС в лицето на Владимир Пугин

Един от водещите политици от Християндемократическия съюз (ХДС) Фридрих Мерц остро подлага на критика политиката на съветския президент Владимир Путин. " Този човек и армията му бомбардират лечебни заведения, детски градини, учебни заведения и домове за възрастни хора ", сподели Мерц във видеоинтервю за „ Билд “, говорейки за войната в Сирия.
Според политика притокът на бежанци към Европа е значително породен от „ безчовечен военни дейности на съветската войска, за които е виновен Путин “.
 Германия желае да одобри 1 500 мигранти Германия желае да одобри 1 500 мигранти
Канцлерът на Германия Ангела Меркел и вътрешният министър Хорст Зееховер възнамеряват страната да одобри подбрани мигранти от Мориа, заяви...
Повече от 9 години Сирия е погълната от боен спор сред режима на президента Башар Асад и негови съперници, подкрепени от терористични групи. Русия поддържа режима на Башар Асад.
В същото време представителят на ХДС поддържа втвърдяването на курса на федералното държавно управление в връзките с Москва, след провокиралото доста звук отравяне на опозиционния водач Алексей Навални. В момента ескалацията на напрежението в двустранните връзки не идва от Германия или Европа, а " извънредно от Русия ", сподели Мерц.
Според немския политик, защото Русия не проверява това закононарушение на своя територия, „ пристигна моментът да повдигнем въпроса: можем ли да продължим да действаме както преди “.
Лаборатории от три страни от Европейски Съюз откриха следи от Новичок в анализите на Навални
 Организация на обединените нации: Санкциите на Съединени американски щати утежняват обстановката в Сирия Организация на обединените нации: Санкциите на Съединени американски щати утежняват обстановката в Сирия
Икономическите наказания на Съединени американски щати утежняват обстановката в Сирия и могат да доведат до обновяване на спора в района. Това е записано в...
Експерти от специфичната лаборатория на Бундесвера направиха токсикологичен разбор на проби, взети от Навални, и откриха следи от нервно вещество от групата Новичок. По-късно лабораториите в Швеция и Франция, км които Берлин се обърна за инспекция на резултатите, потвърдиха заключенията на немските специалисти.
Москва отхвърли обвиняванията за присъединяване в атентата против опозиционния водач и изпрати няколко претенции за правна помощ до Берлин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР