Един от вицепрезидентите на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви,

...
Един от вицепрезидентите на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви,
Коментари Харесай

Михаил Касабов също отказа да е временен президент на БФС

Един от вицепрезидентите на Българския футболен съюз Михаил Касабов съобщи, че няма да поеме властта в централата. Пред Българска национална телевизия той сподели, че при първа опция ще свика конгрес за избор на нов началник на българския футбол.

Касабов е един от тримата заместници на президента в оставка Борислав Михайлов. Другите са Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев.
Топката е в Българския футболен съюз Днес от централата вземат решение за оставката на Борислав Михайлов и бъдещето
Днес (18 октомври) Изпълнителният комитет към БФС би трябвало да гласоподава желанието на досегашния президент да напусне поста. Бившият вратар на националния тим подаде оставка след загубата на националния отбор от Англия с 0:6. Срещата беше белязана и от расистки скандал по трибуните.

След нея министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че страната ще приключи всевъзможни връзки с БФС, до момента в който Михайлов е отпред. Така след 14 години като президент, той подаде оставка.

Снимка: Ладислав Цветков

По всичко проличава, че при приемането на оставка от страна на Михайлов, единствената стъпка е привикване на нов конгрес за избор на президент.
Обрат: Фурнаджиев също хвърли оставка, прикани за Конгрес (ВИДЕО) Дни откакто президентът на централата Борислав Михайлов подаде своята
Йордан Лечков не може да оглави централата, защото е в предизборна акция като кандидат-кмет на Сливен. Фурнаджиев и Касабов изрично обявиха отхвърли си да застанат отпред на БФС.

Заседанието на Изпълкома на БФС през днешния ден стартира в 14:00 ч. и се чака да продължи към час, след което ще бъде дадена конференция. Всички отзиви и мнения след срещата очаквайте в излъчванията Новини, в уеб страницата btvnovinite.bg и във " Facebook " на адрес bTV Спорт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР